تازه از
خلیج فارس

به صدای دریا گوش کن

 

محصولات ما

طعم‌های جدید را کشف کنید

ما لارو ماهی را از بهترین تامین کنندگان تهیه می کنیم. ماهی های کمتر از یک گرم در مرکز رشد نگه می داریم تا زمانی که وزن آنها به 5 تا 6 گرم برسد و سپس آنها را به قفس های بزرگ خلیج فارس منتقل می کنیم تا به وزن 600 تا 700 گرم برسند و آماده صید می شوند.

سی‌بس

ماهی سی‌بس آسیایی خوش خوراک، خوش طعم و بدون تیغ ریز، حاوی پروتئین، مواد معدنی، غنی از امگا 3 و فاقد کربوهیدرات و قند  است و در اطراف مدیترانه و رستوران‌های معروف دنیا شهرت و دستور پخت‌های متنوعی دارد.

تصویر
سی بس تازه
تصویر
Seabream

سیبریم

سیبریم سر طلایی محصولی پروتئینی است که در هر وعده 120 کیلو کالری انرژی تامین می‌کند. طبخ آن به دلیل بافت ماهی، در روش‌های مختلف مطلوب است . گوشت سفید زود هضم و  ارزش غذایی بالای این نوع ماهی روز به روز تقاضای آن را در دنیا افزایش می‌دهد. سیبریم ایناس در آب‌های خلیج فارس تولید می‌شود.

 

ماهی؛ ایناس!

 از مزرعه دریایی نیکسا

شرکت طرح توسعه نیکسا با ظرفیت تولید ۳۰۰۰ تن ماهی در سال از بزرگترین تولیدکنندگان ماهی غرب آسیا بشمار می‌رود.

تولید ماهی در ۲۴ قفس به ظرفیت ۱۲۵ تن، غذادهی تمام اتوماتیک، بهره بردن از مرغوب‌ترین انواع غذای ماهیان و راه‌اندازی و تکمیل قریب‌الوقوع بخشهای هچری و نرسری با همکاری شرکای شاخص بین‌المللی، زنجیره تامین بی‌نظیری را در اختیار این شرکت قرار داده است.

تصویر
IQF logo
تصویر
CE logo
تصویر
Sazmane dampezeshki
تصویر
Halal logo
تصویر
ISO 22000 logo

ماهی؛ایناس

تهیه و طبخ آسان
استفاده از روش تونل انجماد سریع
کنترل کیفیت در تمام مراحل تولید

آخرین مطالب

آخرین مقالات

دستور پخت

جدیدترین دستورهای پخت

دستور پخت
ماهی سی بس جزو ماهی‌هایی است که در چند سال اخیر به بازار ماهی ایران راه پیدا کرده و به سرعت تبدیل به یک ماهی لاکچری برای غذای مجلسی شده...
دستور پخت

طرز تهیه شنیتسل ماهی در 5 مرحله

زمان آماده شدن
25 دقیقه
میـزان سختی
تعـدا د نفـرات
ساده‌ترین روش تهیه شنیتسل ماهی چیست؟ چطور شنیتسل ماهی خوشمزه بپزیم؟ کدام ماهی برای شنیتسل ماهی مناسب‌تر است؟

همکاران ما

آیا می‌دانید؟

یکی از قوی‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها که از تشکیل سلول‌های بدخیم در بدن انسان جلوگیری می‌کنند اسید چرب امگا ۳ است. منبع اسیدهای چرب امگا ۳ را در ماهی سی‌بس بیابید.